Sanoja & säveliä...

Vietän vapaa-aikaani pääosin hyvän musiikin ja kirjallisuuden parissa. Molempien suhteen olen lähes kaikkiruokainen, vaikka suosikkejakin toki löytyy.

Nautin kovasti myös kirjoittamisesta. Niinpä kirjoitan taas silloin tällöin blogiakin ja suunnitelmissa on julkaista joskus vielä vähintään se kolmas kirja. Ideoita ja aihioita on useampaankin teokseen...

Pianoa olen soitellut lähinnä omaksi ilokseni jo yli neljänkymmenen vuoden ajan. Tutuiksi ovat tulleet niin lukuisat klassisen musiikin helmet, suositut iskelmät kuin tuoreemmat pop-hititkin.

Ukulele on puolestaan melko uusi tuttavuus. Haluan testata, vieläkö tässä iässä on mahdollista oppia uusia "temppuja". Voin sanoa, että vahvalla never stop learning -asenteella ja sinnikkäällä harjoittelulla sekin onnistuu.

Minua ovat aina kiinnostaneet myös eri kielet ja kulttuurit. Kun vielä matkustelin maailmalla ihan perinteisesti, hiihtolomilla ehdoton suosikkikohteeni oli Playa del Ingles Gran Canarialla.

Kesäisin en ole oikeastaan koskaan Suomesta pois kaivannut, mutta kauniin kotimaan ohella myös Ruotsi ja Norja tulivat tutuiksi aikoinaan perheen yhteisillä kesälomareissuilla.

Nyt haaveilen virtuaalisesta matkasta. Kohteena voisi olla vaikkapa Barcelona, Nizza tai Rooma...