Sanojen ja sävelten siivin...

Vietän vapaa-aikaani pääosin hyvän kirjallisuuden ja musiikin parissa. Molempien suhteen olen lähes kaikkiruokainen, vaikka suosikkejakin toki löytyy. Lukulistani on aina varsin pitkä, sillä kiinnostavia uusia kirjoja ilmestyy jatkuvasti.

Nautin kovasti myös kirjoittamisesta. Niinpä kirjoitan taas silloin tällöin blogiakin ja tavoitteena on julkaista lähitulevaisuudessa myös kolmas kirja. Ideoita ja aihioita löytyy toki useampaankin teokseen...

Pianoa olen soitellut lähinnä omaksi ilokseni jo noin neljänkymmenenviiden vuoden ajan. Tutuiksi ovat tulleet niin lukuisat klassisen musiikin helmet, suositut iskelmät kuin tuoreemmat pop-hititkin useilta eri vuosikymmeniltä.

Ukulele on puolestaan varsin uusi tuttavuus. Haluan testata, vieläkö tässä iässä on mahdollista oppia uusia "temppuja". Voin sanoa, että vahvalla never stop learning -asenteella ja sinnikkäällä harjoittelulla sekin onnistuu.

Matkailumuistoja ja -unelmia...

Minua ovat aina kiinnostaneet myös eri kielet ja kulttuurit. Kun vielä matkustelin maailmalla ihan perinteisesti, hiihtolomilla ehdoton suosikkikohteeni oli Playa del Ingles Gran Canarialla.

Kesäisin en ole oikeastaan koskaan Suomesta pois kaivannut, mutta kauniin kotimaan ohella myös Ruotsi ja Norja tulivat tutuiksi aikoinaan perheen yhteisillä kesälomareissuilla. Lapin luonto on minusta lumoava.

Nyt haaveilen virtuaalisesta matkasta. Kohteena voisi olla vaikkapa Barcelona, Pariisi tai Rooma...